Αναλώσιμα – Αξεσουάρ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Ο σωστός καθαρισμός και απολύμανση του αρμεκτικού συστήματος, είναι εξαιρετικά σημαντικά. Ένα καθαρό αρμεκτήριο έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Σε εμάς θα βρείτε πρωτοποριακά προϊόντα για καθαριστική χρήση:

 • Απορρυπαντικό Αλκαλικό Ultra. Χλωριούχο και φωσφορούχο, σχεδιασμένο για χρήση με νερό υψηλής σκληρότητας. Με 75ml σε 10 λίτρα νερού εξασφαλίζεται η απομάκρυνση υπολειμμάτων λίπους και πρωτεΐνης και η άμεση απολύμανση του δικτύου γάλακτος του αρμεκτηρίου και της παγολεκάνης.
 • Απορρυπαντικό Όξινο Cidmax. Υψηλής πυκνότητας, που απομακρύνει άμεσα το γαλακτόλιθο και τα καθιζήματα ανθρακικού ασβεστίου από το αρμεκτικό και την παγολεκάνη ανεξάρτητα απο την σκληρότητα του νερού. Χρησιμοποιείται 3 φορές την εβδομάδα σε δοσολογία 70ml ανά 10 λίτρα νερού.
 • Απορρυπαντικό Αλκαλικό C-Alka. Χλωριούχο, μη φωσφορούχο, συμπυκνωμένο για χρήση με νερό μέτριας και υψηλής σκληρότητας. Δεν σχηματίζει αφρό και είναι πολύ "ευγενικό" με τον εξοπλισμό σας. Καθαρίζει και απολυμαίνει άμεσα το αρμεκτήριο και την παγολεκάνη.
 • Απορρυπαντικό Όξινο N-Cid. Οικονομικό απορρυπαντικό που απομακρύνει αποτελεσματικά το γαλακτόλιθο και τα υπολείμματα ιχνοστοιχείων του γάλακτος από το αρμεκτήριο και την παγολεκάνη. Δεν σχηματίζει αφρό, διαλύει τις οργανικές ύλες και γυαλίζει τα ανοξείδωτα μέρη.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

 • Υγρά σαπούνια. Για την καθαριότητα των χεριών του αρμεκτή.
 • Cascade Wash. Αλκαλικό απορρυπαντικό καθαρισμού βαμμένων και λουστραρισμένων επιφανειών. Ιδανικό για οχήματα και τρακτέρ.
 • cascade Crystal. Δυνατό όξινο απορρυπαντικό καθαρισμού των αλμεκτηρίων.
 • Cascede Clean. Αλκαλικό απορρυπαντικό γενικής χρήσης για πιεστικό καθαρισμού.

ΣΚΟΥΠΕΣ - ΞΥΣΤΡΕΣ - ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Στην εταιρεία μας υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από σκούπες και ξύστρες καθώς και βουρτσάκια για τον καθαρισμό διαφόρων σημείων και επιφανειών.

ΦΙΛΤΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τα φίλτρα που θα βρείτε στην εταιρεία μας, ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις μιας μονάδας και σας βοηθούν να διατηρήσετε υψηλή ποιότητα στο γάλα, από το μαστό της αγελάδας μέχρι την παγολεκάνη. Έχουν πολύ υψηλή αντοχή και μέγιστη κατακράτηση σωματιδίων, χωρίς να επηρεάζουν την ομαλή ροή του γάλακτος.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ

Οι μύγες δημιουργούν σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα και σημαντικές απώλειες εισοδήματος στους παραγωγούς, ενοχλώντας τις αγελάδες και μεταφέροντας ασθένειες. Για την καταπολέμησή τους υπάρχουν τα παρακάτω:

 • Παγίδα - κάρτα. Περιέχει πολύ ισχυρή κόλλα και επιφάνεια με τρισδιάστατα σχέδια και χρώματα για να προσελκύει τις μύγες. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε απλά φύλλα για μικρές επιφάνειες ή κουρτίνες για μεγάλες επιφάνειες.
 • Παγίδα - κορδόνι. Ράουλο με κορδόνι εμποτισμένο σε κόλλα και μη τοξικό δόλωμα. Οι μύγες προσελκύονται στο κορδόνι και κολλάνε πάνω του.
 • Παγίδα - σάκος. Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Περιέχει μη τοξικό δόλωμα που προσελκύει τις μύγες εντός του σάκου, τις παγιδεύει και δεν επιτρέπει την έξοδό τους από αυτόν.
 • Λαρβοκτόνο. Βιολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα. Πρόκειται για υγρό που περιέχει φυσικά βακτήρια το οποία θανατώνουν τις προνύμφες των μυγών. Πολύ εύκολο σε χρήση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν 4 με 6 μήνες μετά από δύο μόλις εφαρμογές.
 • Ηλεκτρική μυγοπαγίδα. Με υπεριώδη ακτινοβολία για να προσελκύει τις μύγες και να τις εξολοθρεύει με ηλεκτροσόκ. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
Απορρυπαντικό Ultra

Απορρυπαντικό Ultra

Απορρυπαντικό Cidmax

Απορρυπαντικό Cidmax

Απορρυπαντικό C Alka

Απορρυπαντικό C Alka

Απορρυπαντικό N Cid

Απορρυπαντικό N Cid

Σετ βουρτσάκια καθαρισμού

Σετ βουρτσάκια καθαρισμού

Βούρτσα καθαρισμού

Βούρτσα καθαρισμού

Βούρτσα στρογγυλή για κάδους

Βούρτσα στρογγυλή για κάδους

Φίλτρα γάλακτος

Φίλτρα γάλακτος

Ανοξείδωτη επιτοίχεια θήκη για φίλτρα

Ανοξείδωτη επιτοίχεια θήκη για φίλτρα

Φίλτρο γάλακτος λευκό

Φίλτρο γάλακτος λευκό

Φίλτρο γάλακτος μπλέ

Φίλτρο γάλακτος μπλέ

Παγίδα  κάρτα μυγών

Παγίδα κάρτα μυγών

Παγίδα  κορδόνι μυγών

Παγίδα κορδόνι μυγών

Παγίδα  σάκος μυγών

Παγίδα σάκος μυγών

Λαρβοκτόνο μυγών

Λαρβοκτόνο μυγών

Ηλεκτρικές μυγοπαγίδες

Ηλεκτρικές μυγοπαγίδες