ΑΡΜΕΚΤΗΡΙΑ

 • Παράλληλο αρμεκτήριο Ρ2100. Το αρμεκτήριο αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει την απόλυτη εργονομία στην αρμεγή, τη μέγιστη ταχύτητα εισόδου - εξόδου και τοποθέτησης των αγελάδων και την ταχύτερη αρμεγή τους. Η κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, η τοποθέτηση όλων των αυτοματισμών και ηλεκτρονικών μερών του αρμεκτηρίου εντός ανοξείδωτων ντουλαπιών, το καθιστά ως το απόλυτο αρμεκτήριο βαρέως χρήσης για αρμεγή έως και 12 ώρες την ημέρα. Λεπτομέρειες όπως ο αυτόνομος φωτισμός τόσο μέσα στο σκάμμα όσο και στον μαστό της αγελάδας, τα ειδικά μπέκ ψεκασμού νερού του δαπέδου μετά το πέρας της αρμεγής κάνουν την αρμεγή ευκολότερη και πιο υγιεινή.
 • Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ30. Το κλασικό αρμεκτήριο για μονάδες μικρού και μεσαίου μεγέθους, πρώτο στις προτιμήσεις των παραγωγών. Παγίδευση από διπλογαλβανισμένο ατσάλι 2 ιντσών, σε μεγέθη 1x2 - 1x6 σε μονή σειρά ή 2x2 - 2x16 σε διπλή σειρά. Διατίθεται με μια σειρά επιλογών όπως χειροκίνητες ή πνευματικές πόρτες εισόδου/εξόδου, στηθαίο σχήματος Ζ ή πνευματικά ρυθμιζόμενο ώστε να τοποθετεί σωστά αγελάδες με διαφορετικό μέγεθος, αυτόματο τάισμα εντός του αρμεκτηρίου με πλαστικές ή ανοξείδωτες ταΐστρες, ρυθμιζόμενο ή σταθερό καθ' ύψος δάπεδο αρμεγής, και από μια σειρά αυτοματισμών όπως απλή ηλεκτρονική παλμοδότηση με συνδυασμένη αναλογική ογκομέτρηση ή αυτόματη ηλεκτρονική αποκόλληση των αρμεκτικών μονάδων, ηλεκτρονική γαλακτομέτρηση χωρίς αποκόλληση ή πλήρης ηλεκτρονική διαχείριση της μονάδας.
 • Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50. Σχεδιασμένο ώστε να τοποθετούνται οι αγελάδες και πάλι στο πλάι αλλά με γωνία 50 και όχι 30. Παγίδευση από διπλογαλβανισμένο ατσάλι 2 ιντσών, σε μεγέθη 1x4 - 1x6 σε μονή σειρά ή 2x4 - 2x20 σε διπλή σειρά. Διατίθεται με μια σειρά επιλογών όπως χειροκίνητες ή πνευματικές πόρτες εισόδου/εξόδου, στηθαίο σταθερό σχήματος Ζ ή πνευματικά ρυθμιζόμενο ώστε να τοποθετεί σωστά αγελάδες με διαφορετικό μέγεθος, αυτόματο τάισμα εντός του αρμεκτηρίου με πλαστικές ή ανοξείδωτες ταΐστρες, ρυθμιζόμενο ή σταθερό καθ' ύψος δάπεδο αρμεγής, και από μια σειρά αυτοματισμών όπως απλή ηλεκτρονική παλμοδότηση με συνδυσμένη αναλογική ογκομέτρηση ή αυτόματη ηλεκτρονική αποκόλληση των αρμεκτικών μονάδων, ηλεκτρονική γαλακτομέτρηση χωρίς αποκόλληση ή πλήρης ηλεκτρονική διαχείριση της μονάδας.
 • Περιστροφικό αρμεκτήριο ΗΒR. Στα συγκεκριμένα αρμεκτήρια η παγίδευση είναι τύπου ψαροκόκαλο και ο αρμεκτής βρίσκεται στο εσωτερικό του αρμεκτηρίου. Η συνεχής και ήρεμη ροή των ζώων προς το αρμεκτήριο αυτό, επιτρέπει μέγιστες ταχύτητες αρμεγής ενώ η απόδοση σε γαλακτοπαραγωγή αυξάνει. Ο μοναδικός αρμεκτής που χρειάζεται για να λειτουργήσει το μηχάνημα αυτό επικεντρώνει την προσοχή του μόνο στην αρμεγή, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητά του. Ο χρόνος μιας πλήρους περιστροφής της πλατφόρμας είναι ρυθμιζόμενος και εξαρτάται από τη μέση ταχύτητα πλήρους αρμεγής της κάθε αγελάδας. Η επιβράδυνση ή η επιτάχυνση της περιστροφής είναι επίσης πλήρως αυτοματοποιημένη και ελεγχόμενη από τον αρμεκτή ώστε να επιτρέπει σε κάθε αγελάδα να αρμεκτεί πλήρως προτού βγεί. Η έξοδος από το αρμεκτήριο γίνεται πολύ ομαλά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης επιλογής και διαχωρισμού των αγελάδων εκείνων που χρειάζονται θεραπεία. Με δυνατότητα επιλογής μεγέθους από 16 μέχρι και 40 θέσεις, οι ταχύτητες αρμεγής ποικίλλουν από 120 μέχρι και 300 αγελάδες/ώρα.
 • Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR 2100. Στα περιστροφικά αμελκτήρια τύπου παράλληλο η παγίδευση τοποθετεί τις αγελάδες κάθετα και ο αρμεκτής βρίσκεται στο εξωτερικό του αρμεκτηρίου αρμέγοντας τις αγελάδες από πίσω και στο ενδιάμεσο των πισινών ποδιών τους. Διάφορες παράμετροι όπως το μέγεθος των ζώων, το βάρος τους, ο αριθμός των αρμεγών ανά ημέρα και το υλικό κατασκευής της πλατφόρμας περιστροφής θα πρέπει να εκτιμηθούν πολύ προσεκτικά πριν από την επιλογή του αρμεκτηρίου αυτού. Με δυνατότητα επιλογής μεγέθους από 16 μέχρι και 120 θέσεις, οι ταχύτητες αρμεγής ποικίλλουν από 140 μέχρι και 720 αγελάδες/ώρα.
 • Περιφερειακό αρμεκτήριο RTS. Η εταιρεία μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για αρμεγή σε περιφερειακό αρμεκτήριο RTS και για όλα τα μεγέθη μονάδων, από 10 έως και 400 αγελάδες. Αναλαμβάνουμε πλήρως τον σχεδιασμό, υλοποίηση και παράδοση ολόκληρου του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των παγιδεύσεων, της αρμεγής, του πλυσίματος, της συλλογής και ψύξης του γάλακτος, της αυτοματοποιημένης διατροφής, της διαχείρισης της κοπριάς, της γαλακτομέτρησης και της ανίχνευσης οίστρου.

ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Κάθε μονάδα έχει διαφορετικές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Κάθε αγελάδα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αμελκτικών μονάδων και θηλάστρων ανάλογα με το σχεδιασμό, τη χωρητικότητα, τη δυναμικότητα ροής, το υλικό, το βάρος και την εργονομία ώστε να προσαρμόζονται κατάλληλα στα δικά σας ζώα για να μην καταπονούνται κατά τη διάρκεια αρμεγής και να αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή γαλακτοπαραγωγή.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε αλμεκτικές μονάδες:

 • Harmony Plus. Με συλλέκτη 450ml τεχνολογίας κάθετης ροής, εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στο κενό λειτουργίας και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο "μπουκώματος" του συλλέκτη. Ο μοναδικός ασύμμετρος τραπεζοειδής σχεδιασμός του, δίνει τη δυνατότητα τέλειας εφαρμογής στο μαστό της αγελάδας αφού το σχήμα του προσομοιάζει τη θέση των θηλών.
 • Harmony. Με συλλέκτη 360ml τεχνολογίας κάθετης ροής, εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στο κενό λειτουργίας και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο "μπουκώματος" του συλλέκτη. Η εργονομία του επιτρέπει άριστη τοποθέτηση και απομάκρυνση από τον μαστό του ζώου.
 • MC73. Βαρέως τύπου, με συλλέκτη 350ml και τεχνολογία κάθετης ροής. Πλήρως ανοξείδωτη χωρίς κινητά μέρη.
 • MC31. Με συλλέκτη 250ml είναι μια εναλλακτική φθηνή λύση για κάθε τύπο αμελκτικού μηχανήματος. Προσφέρει σταθερότητα στο κενό και άνεση στο χειρισμό.
 • MC11. Με συλλέκτη 150ml. Απευθύνεται κυρίως για περιφερειακά αμελκτήρια RTS, κάδους και καρότσια αρμεγής.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΟΥ

Η αντλία κενού είναι η "καρδιά" κάθε αμελκτικού συγκροτήματος. Η εταιρεία μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, γα τα συστήματα κενού, που εξασφαλίζει βέλτιστη άμελξη γάλακτος και άρτια μεταφορά του από τον μαστό της αγελάδας, στην παγολεκάνη:

 • Αντλίες κενού DVP και DVP-F. Αντλίες απ' ευθείας οδήγησης χωρίς ιμάντες. Εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και λαδιού.
 • Αντλίες κενού LPV. Βαρέως τύπου, χωρίς απαίτηση λαδιού. Εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με ελάχιστες απαιτήσεις για συντήρηση.
 • Ρυθμιστής κενού MVR. Ακριβής έλεγχος κενού και προαιρετική επιλογή για μειωμένο θόρυβο.
 • Λιπαντικά αντλιών. Χάρη στην ειδική χημική του σύνθεση λιπαίνει την αντλία με σωστό τρόπο, μη επιτρέποντας την εμφάνιση καταλοίπων στο εσωτερικό της αντλίας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα απαιτούμενα χρονικά διαστήματα για σέρβις.

ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΓΥΑΛΕΣ)

Οι γυάλες γάλακτος εξασφαλίζουν υγιεινή υψηλού επιπέδου και καθαρίζονται αυτόματα με τις σωληνώσεις του γάλακτος. Η άρτια κατασκευή και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά τους εγγυώνται την πολυετή και σωστή λειτουργία τους:

 • Γυάλα SR. Από ανοξείδωτο ατσάλι, προσαρμόζεται σε αμελκτικά συγκροτήματα Χαμηλής Γραμμής όλων των μεγεθών και των διαστάσεων. Περιλαμβάνεται αντλία γάλακτος από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι γυάλες παραδίδονται προσυναρμολογημένες σε μεγέθη των 50, 70 ή 100 λίτρων,
 • Γυάλα PH. Αποτελείται από ένα αξιόπιστο γυάλινο δοχείο συγκέντρωσης. Χάρη στον αρθρωτό της σχεδιασμό και την ευπροσάρμοστη εγκατάστασή της, είναι κατάλληλη για περιφερειακά κυρίως αμελκτήρια. Διατίθεται με αντλία γάλακτος από ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό με δυνατότητα χωρητικότητας 25 ή 50 λίτρων.
 • Βαλβίδα αυτόματης αποστράγγισης. Ηλεκτρονική βαλβίδα ελεγχόμενης λειτουργίας, από το ηλεκτρονικό πλυντήριο που εξασφαλίζει αυτόματα την άμεση και πλήρη εκκένωση του δικτύου γάλακτος από γάλα ή νερό μετά το πέρας της αρμεγής ή του πλυσίματος.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΜΕΛΚΤΗΡΙΟΥ

Είτε σκοπεύεται να αρμέξετε περισσότερες αγελάδες σε λιγότερο χρόνο, είτε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας μέσα στο αμελκτήριο, η εταιρεία μας διαθέτει την καταλληλότερη λύση και τον καλύτερο εξοπλισμό για εσάς και τη μονάδα σας:

 • Σημείο αρμεγής ΜΡ150. Ηλεκτρονική αποκόλληση που παρέχει ασφαλή και σωστή αρμεγή, προφυλάσσοντας την υγιεινή του μαστού. Διαθέτει αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης αισθητήρα ροής που εξασφαλίζει άριστη παρακολούθηση της ροής του γάλακτος για κάθε αγελάδα ατομικά. Όταν ανιχνευθεί το ελάχιστο όριο ροής, ο αισθητήρας στέλνει ένα σήμα στη μονάδα για ακριβή αποκόλλησή της από το μαστό. Έτσι οι κίνδυνοι υπεραρμεγής ελαχιστοποιούνται και επιτυγχάνεται η διατήρηση της υγιεινής του μαστού.
 • Σημείο αρμεγής ΜΡ400. Νέα γενιά ηλεκτρονικής αποκόλλησης που σας επιτρέπει να αρμέξετε διπλάσιες αγελάδες στον ίδιο χρόνο. Οι αγελάδες και οι αρμεκτές αισθάνονται καλύτερα και αποδίδουν στο βέλτιστο. Εκτός του αισθητήρα ροής, όλα τα ηλεκτρονικά μέρη είναι αεροστεγώς κλεισμένα εντός αλουμινένιας πανίσχυρης θήκης που απλουστεύει την εγκατάσταση και διατηρεί τον εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση. Εύκολη στον προγραμματισμό της, η ΜΡ400 ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο αρμεγής της κάθε αγελάδας. Επίσης διαθέτει σύστημα αυτόματης αναρρόφησης των υπολειμμάτων του γάλακτος από τα λάστιχα γάλακτος και το δίκτυο ώστε το αρμεκτήριο να παραμένει πάντα καθαρό.
 • Σημείο αρμεγής ΜΡ510/610. Βασική συνδυασμένη αποκόλληση και γαλακτομέτρηση. Με την ΜΡ510 μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρμεγής και διαχείρισης των αγελάδων από το αλμεκτήριο.
 • Σημείο αρμεγής ΜΡ700 Maestro. Σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει όλες τις δυνατές πληροφορίες, ατομικά, για κάθε αγελάδα. Όταν συνδεθεί με ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης της μονάδας, σας παρέχει τη δυνατότητα για πρόσβαση σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων της κάθε αγελάδας. Γαλακτοπαραγωγή, διατροφή, οίστρος, διαχωρισμός των αγελάδων είναι μερικές μόνο από τις πληροφορίες που μπορείτε να ελέγξετε. Το ανοξείδωτο πλαίσιο έχει στο εσωτερικό του προμονταρισμένα όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, προφυλάσσοντάς τα από την υγρασία και τη σκόνη.
 • Γαλακτομετρητής ΜΜ25. Μετρά με απόλυτη ακρίβεια την γαλακτοπαραγωγή. Η ροή του γάλακτος μετράται επίσης με απόλυτη ακρίβεια χάρη στην τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας. Επειδή δεν διαθέτει καθόλου μηχανικά μέρη, η ροή του γάλακτος δεν παρεμποδίζεται ποτέ και το κόστος συντήρησης είναι σχεδόν μηδενικό.
 • Γαλακτομετρητής ΜΜ15. Μετρά με απόλυτη ακρίβεια το γάλα παρέχοντας θεμελιώδεις πληροφορίες για τη διαχείριση της μονάδας. Η ροή του γάλακτος ζυγίζεται αυτόματα με απόλυτη ακρίβεια και το γάλα καταλήγει, χωρίς κανέναν περιορισμό στο δίκτυο.
 • Ενδείκτης γαλακτομέτρησης F15. Μετρά συνεχώς το γάλα και με ακρίβεια χωρίς να διαταράσσει τη ροή του. Δεν απαιτεί σύνδεση με κεντρικό υπολογιστή. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη τριών ψηφίων για την άμεση ανάγνωση της γαλακτοπαραγωγής και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας το καθιστά πολύ οικονομικό στη συντήρησή του.
 • Μηχανικός παλμοδότης ΗΡ102. Πνευματικός μηχανικός παλμοδότης με δυνατότητα ρύθμισης των παλμών ώστε να ταιριάζει σε κάθε σύστημα κενού. Τα υλικά κατασκευής του είναι βαρέως χρήσης και αντοχής.
 • Ηλεκτρονικός παλμοδότης ΕΡ100. Ελέγχει ηλεκτρονικά τόσο τους παλμούς όσο και την αναλογία παλμών αρμεγής/μασάζ. Έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα.

 

Παράλληλο αρμεκτήριο Ρ2100

Παράλληλο αρμεκτήριο Ρ2100

Σύστημα τοποθέτησης των ζώων πνευματικής λειτουργίας στο αρμεκτήριο Ρ2100

Σύστημα τοποθέτησης των ζώων πνευματικής λειτουργίας στο αρμεκτήριο Ρ2100

Παράλληλο αρμεκτήριο Ρ2100

Παράλληλο αρμεκτήριο Ρ2100

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 30

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 30

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 30

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 30

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Ψαροκόκαλο αρμεκτήριο ΗΒ 50

Περιστροφικό αρμεκτήριο HBR

Περιστροφικό αρμεκτήριο HBR

Περιστροφικό αρμεκτήριο HBR

Περιστροφικό αρμεκτήριο HBR

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Παράλληλο περιστροφικό αρμεκτήριο PR2100

Αμελκτική μονάδα Harmony Plus

Αμελκτική μονάδα Harmony Plus

Αμελκτική μονάδα Harmony

Αμελκτική μονάδα Harmony

Αμελκτική μονάδα MC73

Αμελκτική μονάδα MC73

Αμελκτική μονάδα MC31

Αμελκτική μονάδα MC31

Αμελκτική μονάδα MC11

Αμελκτική μονάδα MC11

Αντλία κενού DVP

Αντλία κενού DVP

Αντλία κενού LVP

Αντλία κενού LVP

Ρυθμιστής κενού MVR

Ρυθμιστής κενού MVR

Λάδι αντλιών κενού

Λάδι αντλιών κενού

Γυάλα συλλογής γάλακτος SR

Γυάλα συλλογής γάλακτος SR

Γυάλα συλλογής γάλακτος PH

Γυάλα συλλογής γάλακτος PH

Βαλβίδα αυτόματης αποστράγγισης

Βαλβίδα αυτόματης αποστράγγισης

Πλυντήρια C100E

Πλυντήρια C100E

Πλυντήρια C200E

Πλυντήρια C200E

Πλυντήριο C50

Πλυντήριο C50

Δοσομετρική αντλία απορρυπαντικού

Δοσομετρική αντλία απορρυπαντικού

Ηλεκτρονική δοσομετρική αντλία απορρυπαντικού

Ηλεκτρονική δοσομετρική αντλία απορρυπαντικού

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ150

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ150

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ400

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ400

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ510 610

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ510 610

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ700 Maestro

Ηλεκτρονική αποκόλληση ΜΡ700 Maestro

Γαλακτομετρητής ΜΜ25

Γαλακτομετρητής ΜΜ25

Γαλακτομετρητής ΜΜ15

Γαλακτομετρητής ΜΜ15

Ενδείκτης γαλακτομέτρησης FI5

Ενδείκτης γαλακτομέτρησης FI5

Μηχανικός παλμοδότης ΗΡ102

Μηχανικός παλμοδότης ΗΡ102

Ηλεκτρονικός παλμοδότης ΕΡ100

Ηλεκτρονικός παλμοδότης ΕΡ100