Αρμεκτήρια

 

Αρμεκτήρια χαμηλής γραμμής  (Low line)

Τα αρμεκτήρια χαμηλής γραμμής, είναι παραδοσιακά η πιο διαδεδομένη επιλογή όλων των αιγοπροβατοτρόφων. Ο αμελκτικός εξοπλισμός εγκαθίσταται μέσα στο σκάμμα όπου και προστατεύεται από την προεκταμένη μετόπη του σκάμματος. Συνήθως υπάρχει μία αμελκτική μονάδα ανά μία ή δύο θέσεις παγίδευσης των ζώων. Η ροή του γάλακτος από την αμελκτική μονάδα προς τις σωληνώσεις γάλακτος είναι πολύ ομαλή ελαττώνοντας έτσι τις αυξομειώσεις του κενού και επιτρέποντας την χρήση χαμηλού κενού.

 

Παράλληλη παγίδα γρήγορης εξόδου

Η παράλληλη παγίδα της εταιρείας μας είναι τύπου μπροστινής εξόδου με διαδοχικές θέσεις παγίδευσης κατασκευασμένη από γαλβανισμένο εν θερμώ ατσάλι. Οι παγιδεύσεις αυτές συνδυάζονται με ατομικές ανά θέση ταΐστρες από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο ατσάλι, για τάισμα εντός του αρμεκτηρίου. Η έξοδος των ζώων και οι διανεμητές ζωοτροφής είναι πλήρους πνευματικής λειτουργίας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της παγίδας αυτής συγκρινόμενη με άλλους τύπους παγίδευσης είναι:

 • Επειδή κάθε ζώο μπαίνει στη θέση του διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο, όλες οι θέσεις θα συμπληρωθούν χωρίς να μπουν επιπλέον ζώα στην παγίδα. Άρα οι αρμεκτές δεν χρειάζεται να μετράνε τα ζώα.
 • Οι αρμεκτές δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν στην πλατφόρμα για να βάζουν ζώα σε κενές θέσεις.
 • Η αρμεγή μπορεί να ξεκινήσει με το που θα μπει στη θέση του το πρώτο ζώο.

 

Μετακινούμενη παγίδα

Η μετακινούμενη αυτή παγίδα είναι μια συμπαγής κατασκευή από γαλβανισμένο εν θερμώ ατσάλι για να αντέχει πολυετή και συχνή χρήση και να καθαρίζεται εύκολα. Οι παγιδεύσεις αυτές συνδυάζονται με ατομικές ανά θέσεις ταΐστρες από PVC ή ανοξείδωτο ατσάλι, για τάισμα εντός του αρμεκτηρίου. Οι πόρτες εισόδου - εξόδου των ζώων, τα κλείστρα της κεφαλής των ζώων, η μετακίνηση στη θέση αλμεγής και η ταΐστρα συμπυκνωμένων ζωοτροφών είναι πλήρους πνευματικής λειτουργίας. Οι παγιδεύσεις αυτές είναι διαθέσιμες σε μεγέθη 12,24,36 και 48 θέσεων.

 

Σταθερή παγίδα

Στην σταθερή παγίδα της εταιρείας μας μόνο μια θέση παγίδευσης είναι ανοιχτή κάθε στιγμή. Όταν το πρώτο ζώο φτάσει στη θέση του, το σύστημα "ξεκλειδώνει" τη θέση για το δεύτερο ζώο και ούτω καθεξής.

Η σταθερή παγίδα κατασκευασμένη από γαλβανισμένο εν θερμώ ατσάλι διαθέτει κλείστρα κεφαλής των ζώων, συρόμενες πόρτες εισόδου - εξόδου και μια ενιαία, αποσπώμενη ταΐστρα. Χάρη στην έξυπνη και απλή σχεδίασή της, το κόστος συντήρησης είναι ελάχιστο. Είναι το ιδανικό σύστημα παγίδευσης για μικρές μονάδες.

 

Αλμεκτικές μονάδες

Παγκοσμίως, περισσότερες από 50 διαφορετικές φυλές αιγοπροβάτων αρμέγονται σε καθημερινή βάση. Μεταξύ αυτών, φυσικά επικρατούν διαφορετικές ρουτίνες αρμεγής. Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αμελκτικών μονάδων που ταιριάζουν σε κάθε φυλή και ρουτίνα αρμεγής, από τη φυλή προβάτων Μερινό μέχρι τις αίγες υψηλής γαλακτοπαραγωγής Ζάανεν.

Οι αλμεκτικές μονάδες Almatic χρησιμοποιούνται από τους πελάτες μας σχεδόν 30 χρόνια. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ενσωματωμένη αυτόματη βαλβίδα διακοπής του κενού στο κύπελο της αμελκτικής μονάδας. Η βαλβίδα αυτή κάνει τη χρήση της αμελκτικής εύκολη και αποτρέπει την είσοδο αέρα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των θηλάστρων ή σε περίπτωση πτώσης των αμελκτικών μονάδων από τις θηλές.

Τα αρμεκτήρια της εταιρείας μας που διαθέτουν το συλλέκτη Harmony βασίζονται στην κάθετη εξαγωγή γάλακτος. το μικτό βάρος τους και τα εύκαμπτα "χείλη" των θηλάστρων καθιστούν τις αμελκτικές αυτές μονάδες το τέλειο ταίρι για τις θηλές. Η γκάμα περιλαμβάνει 2 εκδόσεις των συλλεκτών: χαμηλής γραμμής Low Line (LL) και υψηλής γραμμής Midiline (ML). Απλά επιλέξτε το είδος των θηλάστρων που ταιριάζουν καλύτερα στις θηλές του κοπαδιού σας και διαλέξτε υλικό για τα θήλαστρα: ελαστικά ή σιλικόνης.

 

Παλμοδότες

Η επιτυχία της αλμεγής βασίζεται στον συνδυασμό της καλής αμελκτικής μονάδας και των σωστών παραμέτρων αμελγής. Χάρη στους σταθερούς και υψηλής ακρίβειας παλμοδότες και σε συνδυασμό με το καλό μασάζ, ο εξοπλισμός αμελγής της εταιρείας μας μειώνει το ρίσκο της μαστίτιδας και ενισχύει την γαλακτοπαραγωγή.

Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται:

 • Ελεγκτές παλμοδοτών που μπορούν να ρυθμιστούν σε ευρύ φάσμα παλμών και αναλογίας παλμοδότησης , για να ταιριάζουν σε κάθε μονάδα αιγοπροβάτων.
 • Ηλεκτρονικούς παλμοδότες. Δουλεύουν με ακρίβεια όπως ένα ψηφιακό ρολόι απο 90 έως 180 ppm.
 • Μηχανικούς παλμοδότες ΑΡ101. Οι παλμοδότες αυτοί έχουν ένα αξιόπιστο σχεδιασμό, παρουσιάζουν άριστες επιδόσεις, μεγάλη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής.
 • Μηχανικοί παλμοδότες ΑΡ102. Οι υδροπνευματικοί αυτοί παλμοδότες έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης των παλμών ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σύστημα αμελκτηρίου, καροτσιού ή κάδου. Τα υλικά κατασκευής τους είναι βαρέας χρήσης και αντοχής και η λειτουργικότητά τους είναι πολύ καλή σε όλα τα περιβάλλοντα και συνθήκες.

 

Συστήματα κενού

Η αντλία κενού είναι η "καρδιά" κάθε αμελκτικού συγκροτήματος. Η εταιρεία μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τα συστήματα κενού, που εξασφαλίζει βέλτιστη άμελξη γάλακτος και άρτια μεταφορά του από τον μαστό των ζώων, στην παγολεκάνη σας:

 • Αντλίες κενού BVP. Οι αξιόπιστες αυτές αντλίες έχουν μεταφορά κίνησης μέσω ιμάντα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρά αμελκτικά συγκροτήματα. Οι αποδόσεις κυμαίνονται από 300 έως 900 λίτρα/λεπτό.
 • Αντλίες κενού DVP. Οι αντλίες αυτές είναι απ' ευθείας οδήγησης χωρίς ιμάντες. Εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και λαδιού.
 • Αντλίες LVP. Είναι αντλίες βαρέως τύπου χωρίς απαίτηση λαδιού. Εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με ελάχιστες απαιτήσεις για συντήρηση.
 • Λιπαντικά αντλιών κενού. Χάρη στην ειδική χημική του σύνθεση αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της αντλίας κενού.
 • Ρυθμιστές κενού, για τον ακριβή έλεγχο του κενού και για μειωμένο έλεγχο.
 • Ρυθμιστές κενού πλυσίματος, οι οποίοι βελτιστοποιούν τα αποτελέσματα της πλύσης στα αμελκτικά αιγοπροβάτων.

 

Γυάλες συλλογής γάλακτος

Οι γυάλες συλλογής γάλακτος της εταιρείας μας εξασφαλίζουν υγιεινή υψηλού επιπέδου και καθαρίζονται αυτόματα με τις σωληνώσεις του γάλακτος. Η άρτια κατασκευή και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά τους εγγυώνται την πολυετή και σωστή λειτουργία τους.

Σε εμάς θα βρείτε:

 • Γυάλες συλλογής γάλακτος ΡΗ. Είναι γυάλινες και χρησιμοποιούνται από τους παραγωγούς με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Διατίθενται πλήρεις με αντλία γάλακτος και φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό με δυνατότητα χωρητικότητας 25 ή 50 λίτρων.
 • Γυάλες συλλογής γάλακτος GR50. Γυάλινες ειδικά σχεδιασμένες για αμελκτήρια Midiline. Με αντλία γάλακτος και φίλτρο κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέσιμες με δυνατότητα χωρητικότητας 50 λίτρων.
 • Γυάλες συλλογής γάλακτος SR. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορούν να εγκατασταθούν σε γωνία ή στον τοίχο. Η ανοξείδωτη αντλία και το φίλτρο γάλακτος διασφαλίζουν άριστη ποιότητα γάλακτος. Υπάρχουν διαθέσιμες σε 50 ή 70 λίτρων.

 

Μετρητές και ενδείκτες γάλακτος

Η ακρίβεια στη μέτρηση της παραγωγής γάλακτος είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της αποδοτικότητας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα από πιστοποιημένους γαλακτομετρητές, ενδείκτες γαλακτοπαραγωγής και αισθητήρες ροής για επακριβή μέτρηση της καθημερινής γαλακτοπαραγωγής του κοπαδιού σας.

 • Μετρητές γάλακτος ΜΜ25 SG. Ηλεκτρονικοί γαλακτομετρητές υψηλής ακρίβειας που εμφανίζουν ευανάγνωστα ατομικά δεδομένα της παραγωγής γάλακτος, της ροής και της διάρκειας αρμεγής, με ευδιάκριτα κόκκινα ψηφία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπερύθρων. Όλα τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν αυτόματα σε σύστημα διαχείρισης.
 • Ενδείκτες γαλακτοπαραγωγής FI5 SG. Χρησιμοποιούν υπέρυθρη τεχνολογία για να μετρούν τη ροή του γάλακτος και να εξάγουν αξιόπιστες ενδείξεις. Εμφανίζουν την παραγωγή γάλακτος, τη διάρκεια αρμεγής και την ροή του γάλακτος. Δεν έχουν καθόλου κινητά μέρη και οι απαιτήσεις για συντήρηση είναι ελάχιστες.
 • Αισθητήρια ροής. Έχουν δακτυλίους οι οποίοι μετρούν τη ροή του γάλακτος και ουσιαστικά εξαλείφουν την υπεραρμεγή και υποαρμεγή των ζώων. Για την πρόληψη της υγιεινής του μαστού, η ενσωματωμένη βαλβίδα διακοπής σταματά το κενό καθορίζοντας την αποκόλληση της αμελκτικής μονάδας.
 • Ενδείκτες γαλακτοπαραγωγής F6 SG. Εύκολοι στην εγκατάσταση και στη χρήση, οι ενδείκτες αυτοί είναι καλά χειροκίνητα εργαλεία καταγραφής για καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία μέτρηση της παραγωγής γάλακτος. Μπορεί να μεταφέρεται από θέση σε θέση ή να βρίσκεται σταθερά σε ένα σημείο άμελξης.

 

Αυτόματοι ελεγκτές αρμεγής

 • Κομπιούτερ θέσης αρμεγής MPC610 SG. Το απόλυτο εργαλείο διασύνδεσης με το σύστημα διαχείρισης κοπαδιού ALPRO. Σας επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο όλων των άλλων θέσεων άμελξης για μεγιστοποίηση της παραγωγής με μια σταθερή και γεμάτη πληροφορίες άμελξη.
 • Κομπιούτερ θέσης αλμεγής MPC510 SG. Τα συγκεκριμένα κομπιούτερ καταγράφουν και αποστέλλουν πληροφορίες στο ολικό σύστημα διαχείρησης ALPRO. Σας παρέχουν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα γαλακτομέτρησης, αριθμούς ταυτοποίησης των αιγοπροβάτων, στοιχεία ροής γάλακτος, χρόνους διάρκειας αρμεγής, αριθμό θέσης στην παγίδα, και πολλά άλλα δεδομένα που σας χρειάζονται ώστε να ελέγχετε απόλυτα το κοπάδι σας. Όλα τα σχετικά στοιχεία ιδιαίτερης μεταχείρισης των αιγοπροβάτων (π.χ. αντιβίωση, έλεγχος γονιμότητας, έλεγχος θεραπείας κλπ) σας επισημαίνονται επί τόπου με διαφορετικού χρώματος λυχνίες επισήμανσης (LEDs) ώστε ο αρμεκτής να έχει άμεση πληροφόρηση την ώρα της αρμεγής.

 

Σύστημα σχεδίασης αρμεγής

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ένα σύστημα διαχείρισης αρμεγής για να ικανοποιήσει τόσο τις προσδοκίες ενός επαγγελματία όσο και τις φυσιολογικές ανάγκες των ζώων. Εκμεταλλευόμενοι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το σύστημα διαχείρισης αρμεγής MMS-SG, σας γλυτώνει χρόνο και χρήμα, φροντίζοντας για το δικό σας συμφέρον αλλά και του κοπαδιού σας. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι αναβαθμίσιμο και μπορεί να εξελιχθεί, βήμα βήμα, από ένα απλό σύστημα αποκόλλησης στο πιο υπερσύγχρονο σύστημα ανάγνωσης ID και γαλακτομέτρησης.

Σε πρώτη φάση το MMS-SG ενεργεί ως σύστημα αποκόλλησης των αμελκτικών μονάδων "κλείνοντας" αυτόματα το κενό μετά την αρμεγή του ζώου, αποφεύγοντας έτσι την υπεραρμεγή μειώνοντας την πιθανότητα μαστίτιδας και ελαχιστοποιώντας το φορτίο σωματικών κυττάρων. Με το σύστημα αποκόλλησης, η μισή δουλειά γίνεται αυτόματα, έτσι το άρμεγμα γίνεται γρηγορότερα και ο συνολικός χρόνος αρμεγής μειώνεται σημαντικά. Ο αρμεκτής πλέον δεν ανησυχεί για την υπεραρμεγή και μπορεί να διαχειρίζεται διπλάσιο αριθμό αρμεκτικών μονάδων σε σχέση με αρμεκτήρια χωρίς αυτόματη αποκόλληση. Ανάλογα με τις ανάγκες των παραγωγών, το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να προγραμματιστεί με βάση τον χρόνο ή τη ροή για την αποκόλληση των αμελκτικών μονάδων.

 

Ολοκληρωμένη διαχείριση κοπαδιού

 • Λογισμικό ALPRO. Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό (στα ελληνικά) σας βοηθά να διαχειριστείτε το κοπάδι σας, ενημερώνοντάς σας για την γαλακτοπαραγωγή, τη διατροφή, την αναπαραγωγή και την υγεία του κοπαδιού σας. Όλα τα στοιχεία αποθηκεύονται και σας επιτρέπει να συγκρίνετε ιστορικά αποδόσεων ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει όλες τις πληροφορίες σε ευανάγνωστα δυναμικά γραφήματα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να τυπώσετε εσείς όλες τις λίστες που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
 • Υπολογιστής ALPRO. Ο εγκέφαλος του συστήματος συλλέγει ακριβή στοιχεία για κάθε ζώο, ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεται διάφορα θέματα - όπως διατροφή, αρμεγή, κυκλοφορία ζώων και αναπαραγωγή. Συνδέεται εύκολα σε προσωπικό υπολογιστή γραφείου.
 • Φορητό όργανο ταυτοποίησης HHR. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας το φορητό όργανο ταυτοποίησης βόλων των αιγοπροβάτων. Δεν χρειάζεται πλέον να διατηρείτε ένα τεράστιο αριθμό πληροφοριών στην μνήμη σας ή σε χαρτί. Με το όργανο αυτό μπορείτε εύκολα να ταυτοποιήσετε τα ζώα σας οπουδήποτε. Μόλις επιστρέψετε στο γραφείο σας, όλες οι πληροφορίες αυτόματα συγχρονίζονται με το σύστημα ALPRO. Συμβατό με όλους τους τύπους ISO ενωτίων και βόλων.
 • Πόρτα αναγνώρισης ID SG. Ειδικά σχεδιασμένη για αιγοπρόβατα, η πόρτα αυτή αυτόματα αναγνωρίζει κάθε ζώο στην είσοδο του αρμεκτηρίου και στέλνει τον αριθμό ταυτότητας στο σύστημα ALPRO. Διαβάζει με απόλυτη ακρίβεια όλα τα ISO μέσα σήμανσης (ενώτια, βόλους, εμφυτεύματα) για μια αξιόπιστη διαχείριση του κοπαδιού σας. Διαθέτει ρυθμιζόμενο πλάτος και ειδικά σχεδιασμένες στενώσεις του διαδρόμου ώστε να εξασφαλίζει την ομαλή ροή προς το αρμεκτήριο.
 • Φανοστάτης κυκλοφορίας SG. Η συσκευή αυτή διαθέτει 3 φώτα (κόκκινο, άσπρο, πράσινο), εγκαθίσταται στους τοίχους του αλμεκτηρίου και βοηθά τον αρμεκτή να βελτιώσει τη διαχείριση του κοπαδιού κατά τη διάρκεια της αρμεγής. Με βάση το χρώμα και τις εναλλαγές του φωτός, ο φανοστάτης αυτός παρέχει πληροφορίες στον αμελκτή σχετικά με το πότε μια παρτίδα είναι έτοιμη να βγει από το αρμεκτήριο, πιθανά σφάλματα στην αναγνώριση και προειδοποιήσεις ανά ζώο.

 

Αξεσουάρ αρμεκτηρίων

 • Αυτόματη στρούγκα SG mover. Η στρούγκα αυτή επιτρέπει σε ένα νέο γκρουπ αιγοπροβάτων στο χώρο αναμονής, να μπει στο αρμεκτήριο, ενώ την ίδια στιγμή σηκώνεται πάνω από τα ζώα και επιστρέφει στο σημείο εκκίνησής της. Έπειτα, χαμηλώνει ξανά πίσω από το επόμενο γκρουπ στο χώρο αναμονής, προκειμένου να το ωθήσει ομαλά προς το αρμεκτήριο. Έτσι, εξασφαλίζεται συνεχής και ομαλή ροή. Δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό και τα ζώα παραμένουν ήρεμα καθ' όλη τη διάρκεια. Ο έλεγχος της λειτουργίας γίνεται από το σκάμμα αρμεγής ή από τη στρούγκα.
 • Αυτόματη "έξυπνη" πόρτα διαλογής. Η πόρτα αυτή σας βοηθά να μειώστε δραστικά τις ανάγκες για εργατικά χέρια ξεχωρίζοντας αυτόματα τα επιλεγμένα ζώα που απαιτούν ειδική μεταχείριση όπως: σπερματέγχυση, ξηρά περίοδος, τοκετός, θεραπείες κλπ. στην περιοχή διαλογής.
 • Καρότσι αρμεγής MMU. Αποτελεί μια ευέλικτη, ελαφριά και εύρωστη λύση για κάθε αιγοπροβατοτρόφο. Σας επιτρέπει να αρμέγεται έως 30 ή 40 ζώα ανά ώρα με μόνο έναν κάδο. Το καρότσι αυτό μπορεί να διατεθεί με πλήθος διαφορετικών επιλογών: έναν ή δύο κάδους, διαφορετική αντλία κενού, μονοφασικό ή τριφασικό μοτέρ, διαφορετικές μονάδες αλμεγής. Με μεγάλες μονές ή διπλές ρόδες για απόλυτη ευκινησία, με ειδικά μπράτσα ευθυγράμμισης των λάστιχων των αρμεκτικών μονάδων, με ειδικό σύστημα σίγασης της λειτουργίας του και με ελάχιστη απαίτηση για συντήρηση.

Μετρητές σωμάτων κυττάρων DCC

Για απόλυτα ικανοποιητική εργασία, σταματήστε να μαντεύετε σχετικά με την υγεία του μαστού των αιγοπροβάτων σας και πάρτε τη σωστή απόφαση έγκαιρα και με ακρίβεια.

Ο μετρητής σωματικών κυττάρων DCC σας δείχνει το δρόμο για μια πιο επικερδή παραγωγή γάλακτος. Με το DCC μπορείτε να παρακολουθείτε ατομικά για κάθε αιγοπρόβατο ή συνολικά απο το γάλα στην παγολεκάνη τον ακριβή αριθμό των σωματικών κυττάρων, εύκολα απλά και σε λιγότερο από ένα λεπτό. Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε με απόλυτη σιγουριά ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο την υγιεινή του μαστού στο κοπάδι σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δράσετε προληπτικά ώστε να αποκτήσετε αποτελεσματικό έλεγχο στην απόδοση του κοπαδιού σας.

Η καθημερινή παρακολούθηση των επιπέδων σωματικών κυττάρων στο γάλα της παγολεκάνης και η αυτόματη καταγραφή της τάσης του επιπέδου σας δίνουν βαθειά γνώση για το κοπάδι σας, πράγμα που αναγκαίο όταν κάνετε μελλοντικά σχέδια επέκτασης του κοπαδιού σας.

Το DCC είναι φορητό και δεν απαιτεί εξωτερική πηγή ρεύματος, άρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και όταν τα επιθυμείτε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μετά από μια απλή διαδικασία δειγματοληψίας το αποτέλεσμα απεικονίζεται με ευκρίνεια και ακρίβεια στην οθόνη του DCC.

Ο συγκεκριμένος μετρητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παραγωγούς, κτηνιάτρους, κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς, σταθμούς συγκέντρωσης γάλακτος και από βιομηχανίες γάλακτος και τυροκόμους ώστε να παρακολουθούν με ακρίβεια την ποιότητα του γάλακτος και την υγεία των μαστών.

 

Αμελκτήριο χαμηλής γραμμής

Αμελκτήριο χαμηλής γραμμής

Αμελκτήριο χαμηλής γραμμής

Αμελκτήριο χαμηλής γραμμής

Παράλληλη παγίδα

Παράλληλη παγίδα

Παράλληλη παγίδα

Παράλληλη παγίδα

Μετακινούμενη παγίδα

Μετακινούμενη παγίδα

Μετακινούμενη παγίδα

Μετακινούμενη παγίδα

Σταθερή παγίδα

Σταθερή παγίδα

Σταθερή παγίδα

Σταθερή παγίδα

Αλμεκτικές μονάδες

Αλμεκτικές μονάδες

Αλμεκτικές μονάδες

Αλμεκτικές μονάδες

Ηλεκτρονικός παλμοδότης ΕΡ100

Ηλεκτρονικός παλμοδότης ΕΡ100

Ελεγκτής παλμοδοτών

Ελεγκτής παλμοδοτών

Μηχανικός παλμοδότης ΑΡ101

Μηχανικός παλμοδότης ΑΡ101

Μηχανικός παλμοδότης ΗΡ102

Μηχανικός παλμοδότης ΗΡ102

Αντλία κενού DVP

Αντλία κενού DVP

Αντλία κενού BVP

Αντλία κενού BVP

Αντλία κενού LVP

Αντλία κενού LVP

Λάδι αντλιών κενού

Λάδι αντλιών κενού

Ρυθμιστής κενού MVR

Ρυθμιστής κενού MVR

Ρυθμιστής κενού πλυσίματος

Ρυθμιστής κενού πλυσίματος

Γυάλα συλλογής γάλακτος PH

Γυάλα συλλογής γάλακτος PH

Γυάλα συλλογής γάλακτος GR50

Γυάλα συλλογής γάλακτος GR50

Γυάλα συλλογής γάλακτος SR

Γυάλα συλλογής γάλακτος SR

Μετρητής γάλακτος ΜΜ25 SG

Μετρητής γάλακτος ΜΜ25 SG

Μετρητής γάλακτος ΜΜ25 SG

Μετρητής γάλακτος ΜΜ25 SG

Ενδείκτης γαλακτοπαραγωγής FI5 SG

Ενδείκτης γαλακτοπαραγωγής FI5 SG

Αισθητήριο ροής SG

Αισθητήριο ροής SG

Ενδείκτης γαλακτοπαραγωγής FI5 SG

Ενδείκτης γαλακτοπαραγωγής FI5 SG

Κομπιούτερ θέσης αρμεγής MPC610

Κομπιούτερ θέσης αρμεγής MPC610

Κομπιούτερ θέσης αρμεγής MPC510

Κομπιούτερ θέσης αρμεγής MPC510

Σύστημα διαχείρισης MMS

Σύστημα διαχείρισης MMS

Κουτί ελέγχου συστήματος διαχείρισης

Κουτί ελέγχου συστήματος διαχείρισης

Σύστημα διαχείρισης MMS

Σύστημα διαχείρισης MMS

Διαχείριση κοπαδιού ALPRO

Διαχείριση κοπαδιού ALPRO

Λογισμικό ALPRO

Λογισμικό ALPRO

Φορητό όργανο ταυτοποίησης HHR

Φορητό όργανο ταυτοποίησης HHR

Πόρτα αναγνώρισης ID

Πόρτα αναγνώρισης ID

Φανοστάτης κυκλοφορίας

Φανοστάτης κυκλοφορίας

Αυτόματη στρούγκα

Αυτόματη στρούγκα

Έξυπνη πόρτα διαλογής

Έξυπνη πόρτα διαλογής

Καρότσι αρμεγής

Καρότσι αρμεγής

Μετρητής σωματικών κυττάρων

Μετρητής σωματικών κυττάρων